У Львові поліція затримала чоловіка, який намагався продати вогнепальну зброю та набої до неї. Про це стало відомо із повідомлення поліції Львівської області у Facebook.

За інформацією, наданою правоохоронцями, 58-річний мешканець Львова причетний щонайменше до двох аналогічних злочинів.

Чоловіка затримали на проспекті Шевченка – він у центрі міста здійснював продаж вогнепальної зброї – чотирьох пістолетів «Глок 17» та «CHZ», а також кілька пістолетів-автоматів системи «Скорпіон». Крім того, він реалізовував понад 120 набоїв калібру 7,65 мм.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Фото: Facebook

Загальна вартість незаконно реалізованої зброї – 8,7 тисяч доларів. Наразі суд має вирішити, який запобіжний захід обрати зловмисникові. За незаконний обіг зброї чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Наразі метою слідства є встановити, звідки походить реалізована чоловіком зброя.

Нагадаємо, раніше У Харкові затримали психа з гранатами в кишенях - мріяв підірвати метро і "увійти в історію".

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві знайшли масонський меч для моторошних ритуалів - таємницю розкрито лише наполовину.

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові копа, який відкрив стрілянину в метро, відправили у дивне місце, і це - не в'язниця.