В Україні несподівано зросла кількість госпіталізованих з підозрою на коронавірус. Відомо, що під спостереження помістили ще двох буковинців.

Про це повідомляє Чернівецька ОДА на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Так, у четвер, 5 березня з підозрою на коронавірус в інфекційне відділення госпіталізували ще двох буковинців. Відомо, що незадовго до цього вони повернулися з подорожі.

Ілюстративне фото, скріншот з відео


"Ще двох буковинців сьогодні, 5 березня, госпіталізували в інфекційне відділення з підозрою на коронавірус. Напередодні вони подорожували по Італії", - йдеться в повідомленні.

Варто нагадати, що перший випадок коронавірусу в Україні зафіксували у чоловіка, який з дружиною повернувся з Італії в Чернівецьку область. Медики госпіталізували інфікованого, його дружина знаходиться на обсервації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Чернівцях госпіталізовано ще 3 людей з підозрою на коронавірус.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , жителі Чернівців влаштували бунт під будинком хворого коронавірусом.

Також портал Знай.ua писав про стан першого зараженого коронавірусом українця.