Володаркою бронзової медалі на змаганнях з художньої гімнастики, що тривали в естонському місті Тарту, стала 16-річна львів’янка Христина Погранична. Про це повідомляють у Федерації художньої гімнастики України.

Зазначається, що на змаганнях другого етапу Гран-прі з художньої гімнастики Miss Valentine Grand Prix 2020 Tartu Христина Погранична виборола бронзу медаль у вправах із м’ячем.

За результатами кваліфікації дівчина зуміла пройти до всіх чотирьох фіналів і завоювала третє місце у вправах із м’ячем. Обійти її зуміли лише росіянки Аріна Аверіна та Катерина Селезньова.

Христина займається художньою гімнастикою з п’яти років, в 13 років стала чемпіонкою України серед юніорів з художньої гімнастики

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ще одній українці, гімнастці Владі Нікольченко, вдалося вибороти бронзу у вправах з булавами.

Раніше міністр спорту став на захист українських гімнасток, які будуть виступати в Росії.

Як писав Знай.ua, 21-річна Солдатова намагалася порізати собі вени на лівій руці, але злякалася і сама пішла до найближчої лікарні.

Як повідомляв портал Знай.ua, американська гімнастка стала чотириразовою чемпіонкою світу.