У Чернівцях, де був зафіксований перший в Україні випадок зараження коронавірусом, сусіди інфікованого зібралися під під'їздом з протестами та вимогами госпіталізувати його дружину. Про це розповіли в співтоваристві «Х**вий Харків».

«У Чернівцях люди починають панікувати. Мешканці будинку, де проживає госпіталізований сьогодні чоловік, почали вимагати ізоляції також і його дружини», - написали у співтоваристві.

Пізніше стало відомо, що жінка добровільно погодилася на ізоляцію в медустанові.

«У Чернівцях дружина інфікованого коронавірусом чоловіки погодилася на обсервацію після протестів сусідів під під'їздом багатоповерхівки. Схоже, в Україні небезпечно не тільки захворіти коронавірусом. Набагато більша загроза — якщо про це дізнаються сусіди», пишуть у виданні УНІАН.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Позорище, ну що тут ще сказати. Наш народ не перемогти!», «Я вимагаю ізолювати тих, хто вимагав. Адже вони були в безпосередній близькості. Весь під'їзд у Китай нах надіслати», - пишуть в коментарях українці.

«Дикуни, бл***. Не мити руки після громадського транспорту, їздити з туйовою хучею туберкульозників, не щеплювати своїх личинок - все норм, все в порядку. Почули про короновірус - всі за вила», - додають вони.

«А якого х** ця парочка в будинку робить? Не госпіталізували, не вивезли кудись. Звичайно буде паніка, коли поруч з таким живеш. Всі коментатори, які пишуть про "Позорище", так би стояли і кричали. Інформації повно, вже розжували 300 разів. Просто панікери лінуються читати, їм 3 рядки зі словами «страшний вірус» досить, щоб уявити сюжет фільму про зомбі-апокаліпсис», «Я не можу зрозуміти, в Санжарах вже ж таке було! Вам же пояснили, що до чого, і Комаровський проводив "конференцію". Так навіщо ви так себе ведете, вам не дійшло з першого разу?», - відзначають деякі.

«Краще для дружини - це теж потрапити в лікарню, інакше сусіди спалять. Вони ж дикі», - вважають українці.

Нагадаємо, в "Слуги народу" повідомили про спалах коронавіруса в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'ясувалося, хто закидав камінням евакуйованих у Санжарах - на відео не чоловіки.

Також портал Знай.uа писав, що ворожий прийом в Нових Санжарах засмутив евакуйованих українців, які навіть подумати не могли, що в них полетять камені.