У Львові вандали видряпали нецензурні слова на 15 машинах в центрі міста.

Про це повідомила власниця однієї з зіпсованих автівок Наталія Філяк.

У неділю, 1 березня невідомі подряпали близько 15 автомобілів, які були запарковані на вулиці Каліча Гора та вулиці Глібова у центрі Львова. Вандали видряпали нецензурні слова та залишили малюнки.

У Львові невідомі пошкодили авто фото Наталії Філяк


За словами власниці зіпсованої автівки загалом пошкоджено близько 15 автомобілів. На місце пригоди власники автомобілів викликали наряд патрульних поліції.

"Власники надали поліції матеріал із відеореєстраторів, встановлених на автомобілях і камер спостережень із будинків поблизу, на яких чітко видно місце, час і осіб-злочинців", – повідомила Наталія Філяк.

У Львові невідомі пошкодили авто фото Наталії Філяк


Наразі львівські правоохоронці розшукують злочинців, які пошкодили авто.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київські поліцейські затримали грабіжника, який в під'їзді напав на 94-річного старого і вкрав у нього сумку, в якій були 12 тисяч гривень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", київський суддя відпустив групу грабіжників, які під час злочинів катували дітей і пенсіонерів.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві розшукують чотирьох чоловіків, які промишляють крадіжками в кафе та інших громадських закладах.