17 лютого на українському телеканалі "Новий канал" стартував четвертий сезон шоу "Від пацанки до панянки", однієї з учасниць стала 22-річна Марія Пересьолкіна зі Львова.

Марія розповіла, що працює стриптизеркою вже 3 роки, не соромиться цього та дуже любить свою роботу за дану можливість похизуватися собою та багато заробляти. Дівчині з дитинства не вистачало турботи та любові від батьків.

"Мої батьки розлучилися, мама знайшла нового чоловіка, який бив її. Згодом вона померла, після я жила з татом, але у нас склалися погані стосунки. Останні три роки мені нічого не хочеться робити, я можу не вставати з ліжка два тижня, часто впадаю у депресію", - розповіла у першому випуску шоу львів'янка Марія Пересьолкіна.

Дівчина прийшла на шоу що "Від пацанки до панянки" з великою надією зуміти розпочати нове життя.

учасниця проекту, знімок екрану

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що шоу "Від пацанки до панянки" - це українське реаліті-шоу яке транслюється на "Новому каналі". Героїні проекту - юні дівчата, "пацанки", які позбавлені батьківської любові, розуміння оточуючих та стали заручницями неблагополучного оточення і свого способу життя. Вони це усвідомлюють та хочуть змінити своє життя.

Нагадаємо, раніше "Від пацанки до панянки" покинула рекордна кількість учасниць — чому вилетіли аж п'ятеро дівчат

Як повідомляє портал «Знай.uа» Учасниць шоу "Від пацанки до панянки" витягли з боліт та сараїв, де тепер живуть майбутні леді

Також «Знай.uа " писав, що Модель-трансгендер навчить "пацанок" жіночності — що чекає дівчат, фото