Львівським рятувальникам довелося витягувати з колодязя двох непроханих гостей – бобрів. Про це розповіли на сторінці Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, про нещасних диких тварин, які застрягли у глибокій ямі із водою і не можуть самотужки вибратися, рятувальникам повідомили місцеві рибалки.

Співробітники ДСНС прибули за викликом на вулицю Лемківську у місті Червоноград, та надали бобрам допомогу – дістали їх із бетонної пастки за допомогою мотузок та підручних засобів.

Червоноград: рятувальники витягнули бобрів із колодязя #рятувальникиЛьвівщини #firefighters 28 лютого о 15:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Червоноград на вул. Лемківська, в колодязі знаходяться два бобри, які не можуть самостійно вибратись. Про подію рятувальників повідомили рибалки. На місце події було направлено рятувальне відділення 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Червоноград. Рятувальники за допомогою рятувальної мотузки та підручних засобів витягнули бобрів із колодязя. Врятовані тварини були відразу відпущені у водойму.

Geplaatst door Головне управління ДСНС України у Львівській області op Zaterdag 29 februari 2020

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Врятованих тварин відразу відпустили на волю, їхнім життям нічого не загрожує.

У коментарях громадяни дякують рятувальникам за чуйність та людяність, виявлені при рятуванні диких тварин.

Нагадаємо, кіт подружився з папугами і став зіркою мережі: чарівне фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, скажений бобер-неадекват вбив рибалку, моторошне відео потрапило в мережу.

Також портал Знай.uа писав, що кіт з татуюваннями втік від господаря: "Живе в муках, як маніяк зі своєю жертвою".