На Львівщині жінка підпалила будинок із чоловіком-тираном усередині.

Про це повідомляє портал “Надзвичайні новини”.

Під Львовом жінка підпалила будинок зі своїм чоловіком-тираном усередині. В результаті цього чоловік отримав численні опіки та не вижив.

"Люди тут вже готувалися до відпочинку, коли побачили як палає один із будинків. Чи були в домі господарі, сусіди не знали. Згодом, пожежу загасили, а до людей підійшла господиня, яка розповіла, що саме вона підпалила будинок. Разом із чоловіком", — йдеться у відео "Надзвичайних новин".

Сусіди жінки розповіли, що 50-річний чоловік регулярно знущався з неї. Подружжя досить часто сварилося та чоловік часто підіймав руку на жінку.

Скріншот з відео


Коли прибулі на місце пригоди правоохоронці запитали у жінки де її чоловік, то вона відповіла, що не знає. Але потім одразу зізналася, що це вона підпалила будинок разом із ним через те, мовляв, що перетворив її життя на пекло.

Також за словами сусідів, чоловік раніше вже робив спроби самогубства. У те, що до підпалу причетна Надія, попри її зізнання, не можуть повірити. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження та розглядають версію вбивства. За скоєне, жінці загрожує ув'язнення до 15 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.ua писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.