Суд у Львові заборонив експлуатацію 7 ліфтів до усунення порушень.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Держпраці у Львівській області.

Восьмий апеляційний адміністративний суд залишив без змін рішення Львівського окружного адміністративного суду від 10 жовтня 2019р., яким позов Головного управління Держпраці у Львівській області до ЛКП "Рясне-402" про застосування заходів реагування задоволено повністю.

Причиною звернення до суду була наявність порушень, які створюють загрозу життю та здоров`ю працівників та мешканців цих будинків, де знаходяться ці старі ліфти.

Порушення виявлено у ЛКП "Рясне-402" під час проведення ГУ Держпраці у Львівській області планової перевірки щодо дотримання вимог законодавчих і нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки при експлуатації пасажирських ліфтів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також встановлено, що підприємство експлуатує пасажирські ліфти, без планового технічного огляду, термін експлуатації яких закінчився.У цих ліфтів немає паспортів від заводу виробника. Робітнику, відповідальному за експлуатацію ліфтів, не проведено спеціальне навчання.

Ліфт,скрін
Ліфт,скрін

Нагадаємо, раніше "О, еб тв*ю мать, что это за г*вно": як росіяни відреагували на Путіна в ліфті власного будинку

Як повідомляє портал «Знай.uа» Huawei впровадила в смартфони управління ліфтом для боротьби з коронавірусом

Також «Знай.uа " писав, що В Одесі озвірілий пес пошматував малюка біля ліфта, господиня вразила, - "дивлюся, все розумні стали"