У Львові, 27 лютого стартувало засідання комітету Верховної Ради України з питань соцполітики та захисту прав ветеранів у Львівській області. Одним з учасників стала скандально відома нардеп від ОПЗЖ Наталія Королевська.

У Львівській обласній державній адміністрації зібралися громадські активісти, інформує видання "Дело". Активісти зазначили, що не мають наміру зривати засідання комітету, проте мають питання до народної обраниці від ОПЗЖ.

Скріншот з відео

На питання, чи є Російська Федерація агресором, Королевська не відповіла. Нардеп заявила, що Луганськ, Донецьк і Крим — це Україна, проте далі продовжувати розмову відмовилася, нібито через розмову активістів на підвищених тонах.

Так, повідомляється, що розмова активістів з Королевською закінчився під крики "ганьба".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також відомо, що народна обраниця покинула виїзне засідання комітету у Львові і прямує до Києва.

Сьогодні у м.Львові, Наталя Королевська взяла участь у виїздному засіданні комітету: Соціальної політики та захисту прав ветеранів!

Geplaatst door Ігор Стефанюк op Donderdag 27 februari 2020

Нагадаємо, Білецький пояснив, як "профан" Гончарук загнав Зеленського в "вилку".

Як повідомляв Знай. ua, з мережі таємничо зникли плівки Гончарука і Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Романенко прокоментував призначення прем'єром Тигибка.