На Львівщині сталася страшна НП, чоловік застрелив власного сина з мисливської рушниці.

Про це повідомляє інформаційний портал "zaxid.net".

В ніч на 27 лютого в одному з сіл Золочівського району на Львівщині 60-річний батько вбив свого 34-річного сина. Правоохоронці з'ясували, що перед цією НП, батько та син посварилися, при цьому вони обидва були в стані алкогольного сп'яніння.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини


На місце злочину першими приїхала бригада швидкої допомоги. Медики оглянули постраждалого і лише констатували смерть. Також медики встановили, що в крові 60-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві, було понад 2 проміле алкоголю.

Поліцейські, які прибули на місце пригоди вилучили гладкоствольну рушницю, з якої було вбито чоловіка, а батька вбитого затримали. Наразі львівські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство, яка передбачає до 15 років ув’язнення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.ua писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.