Чоловік зґвалтував і убив півторарічну дитину своєї співмешканки. Моторошний Інцидент стався ще у 2013 році у селі Галичани Городоцького району.

Сьогодні, 26 лютого у Львівському апеляційному суді мало відбутись закрите судове слухання у справі ґвалтівника Амельянова, але суд перенесли, оскільки підсудний захотів поміняти адвоката. Тому суд у справі Амельянова відбудеться вже 30 березня 2020 року о 10 годині ранку.

Згідно матеріалам справи, житель Донеччини, Амельянов Олександр Юрійович зґвалтував та убив півторарічну доньку своєї співмешканки. Інцидент стався ще у 2013 році у селі Галичани Городоцького району Львівської області. Обвинувачений неприродним шляхом зґвалтував дочку своєї співмешканки, якій було всього 19 місяців, до того ж вона з народження хворіла на ДЦП. Внаслідок протиправних дій дитина померла від внутрішнього крововиливу.

Звинуваченого засудили до покарання у вигляді позбавлення волі загальним терміном 14 років і шість місяців, за статтями:

  • ч. 3 ст.153 КК України, як задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, з використанням безпорадного стану потерпілої особи, вчинене щодо малолітньої особи, яке спричинило особливо тяжкі наслідки;
  • п. 2, 10 ч. 2 ст. 115 КК України, як умисне протиправне заподіяння смерті малолітньої дитини, поєднане з насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом.

Враховуючи, що арештант перебуває у слідчому ізолятор щеі з грудня 2013-го року, він цілком може вийти на волю за рішенням суду, оскільки під слідством (безпосередньо у СІЗО) провів 7 років. До нього застосовується «закон Савченко», тому його термін перебування за гратами вже рахується як 12 років.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Киянка поскаржилася уряду на зґвалтування, "якого не було"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Розбещувач дітей поплатився життям за домагання до хлопчика, а героя-рятівника позбавили волі

Також «Знай.uа " писав, що Убив багатодітну матір і наклав на себе руки на очах дитини: ганебний вчинок копів призвів до трагедії