Львів'яни помітили на вулицях міста пані похилого віку, яка попри це активно займається спортом.

Відповідні відео опублікувала львів'янка Ольга Березнюк на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.

Так львів'яни помітили активну пані похилого віку на жилому масиві Сихів. Ця жіночка на відкритому майданчику для занять спортом вправлялася на різних тренажерах.

Скріншот з відео


" То вона сьогодні зранку. Я не могла надивитись. Старша жінка понад 20 хв без зупинки. Спорт - це сила", - написала авторка відео.

І не про політику

Geplaatst door Ольга Березюк op Dinsdag 25 februari 2020

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Містян здивував такий запал до занять спортом, проте вони захоплювалися жінкою в коментарях під відео.

" Над собою працювати ніколи не пізно, як і вчитись..!", "Досить спостерігати, долучайся!!!!", "Це ж треба мати ті 20 вільних хвилин аби просто сидіти і спостерігати", "Цікаво, що її надихає?", " Біохакерка", "Молодчина та Пані", " Оце бажання жити", - такі коментарі залишили під відео львів'яни.

Скріншот

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 59-річна Тетяна Силенко на пенсії встигла стати справжнім кіберспортсменом і виграла чемпіонат з Counter-Strike.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у вінницькій лікарні стався дивовижний випадок – 83-річна бабуся дивом "воскресла" після коми та довідки про смерть.