У Львові сталася страшна трагедія – на станції технічного обслуговування автомобілів постраждав чоловік. Про це повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради.

Як зазначається, надзвичайна подія сталася у понеділок, 24 лютого, на виробництві, розташованому за адресою вулиця Широка, 1б, у Залізничному районі Львова. Приблизно о 14:40 чоловікові, що працював на виробництві, відрізало руку.

На місце події викликали швидку допомогу, постраждалого госпіталізували до міської лікарні №8.

Зазначається, що постраждалому — 63 роки, він місцевий мешканець. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини події.

За інформацією ТСН, за вказаною адресою розташована СТО Master Service. Наразі поліція та органи соцзахисту ніяк не коментують те, що сталося.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, міністр економіки Тимофій Мілованов на своїй сторінці в Facebook прокоментував найбільш спірні положення нового законопроекту про працю. Він зазначив, що в чинному законодавстві не передбачено жодної матеріальної компенсації звільненим працівникам.

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти вважають, що законопроект про працю розв'яже руки роботодавцям щодо звільнення працівників за найменші запізнення, втрату довіри з боку керівництва, невиконання розпоряджень і так далі.

Також портал Знай.uа писав, що у центрі зайнятості непрацевлаштовані українці можуть отримати великі гроші. На них можуть розраховувати безробітні, які вирішили зайнятися підприємницькою діяльністю і мають чіткий бізнес-план.