У Львові спостерігається шалений дефіцит на медичні маски, які захищають від вірусів та інфекцій - за словами містян, у аптеках зараз не знайдеш жодної.

аптека
аптека

Про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, який не зміг знайти у центрі міста одноразову маску. Керівник "Варта 1" розповів, що побував у трьох аптеках і повернувся додому з порожніми руками.

"З цікавості зайшов у аптеку (навіть у три аптеки підряд у центральній частині Львова) - одноразових масок на продаж немає у жодній. Чи то паніка, чи дійсно є така потреба, що все скупили...", - йдеться у дописі.

Скріншот facebook

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вже три тижні немає жодної маски. І в постачальників теж!", "Маски також можна купити у магазинах з товарами для манікюру", - пишуть у коментарях львів'яни.

Скріншот facebook

Варто додати, що подібний ажіотаж у зв'язку із загрозою коронавірусу відбувається по всій території України - подібно до історії зі спалахом свинячого грипу, коли українці кинулися в аптеки і буквально розмели медичні препарати та засоби захисту за лічені дні.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Нових Санжарах, де нещодавно проходили протести проти розміщення евакуйованих з китайського Уханю людей, досі напружена ситуація. Посилені патрулі поліції захопили вулиці, а місцеві жителі переважно не виходять з домівок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", більшість озвірілих українців у Нових Санжарах виявилися не місцевими: подробиці.

Також "Знай.ua" писав, що іноземні ЗМІ писали про хаос в Нових Санжарах.