Львівська співачка та дослідниця автентичного співу Уляна Горбачевська пройшла «сліпий відбір» і потрапила до команди Тіни Кароль на шоу Голос країни.

Уляна Горбачевська виконала пісню «Доле» під час відбору, поєднавши у ній автентичний спів та сучасну музику.

Уляна Горбачевська – співачка, акторка, режисерка, дослідниця автентичних українських пісень та давніх духовних напівів, котрі сформували її як митця. Творить нові сучасні художні форми у театральних, співочих, літературно-музичних, мультидисциплінарних та джазових проектах, що базуються на архаїчній співочій традиції і тісно пов’язані з українською культурою. Також поєднує традиційну пісню з власними імпровізаціями у царині сучасної музики (фрі-джаз, електроніка). Попри те, що більшість її проектів пов’язані з українським контентом, в них задіяні музиканти і актори з різних країн.

Відомі проекти: «Leopolis Quintet», «Мозаїка», «Антонич удома», «Псальма. Подорож», «Альберт, або найвища форма страти», «Пісні війни і Неба», «Ультрамарин», «Партитури фотографій», а також авторська школа автентичного співу «Дорога до персонального звуку».

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Додамо, Уляна Горбачевська також спільно із львівськими митцями працює над оперою для Василя Сліпака, першу дію якої – «Міф роду» – представлять вже у червні.

Нагадаємо, раніше "Показала клас!" - сексуальний шоу-номер Тіни Кароль підірвав мережу

Як повідомляє портал «Знай.uа» Тіна Кароль на "Голос країни" змусила Балана зчепити зуби - "Можна закохатися"

Також «Знай.uа " писав, що Настя Каменських і Тіна Кароль на "Голос країни" розповіли про проблеми із зовнішністю - "Я була налита, 100 кіло"