У Львові на фасаді торгового центру на великому екрані транслювали порнографію.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав координатор "Варти - 1" Ігор Зінькевич.

Пізно ввечері у вівторок, 18 лютого, на великому рекламному моніторі над входом до торгового центру "Вернісаж Lviv Mall" запустили порнографію. Це на відео зафільмували перехожі.

Непристойне відео показали на зовнішньому рекламному 42-дюймовому моніторі над входом до триповерхового ТЦ, розташованого поруч з площею Ринок.

Скріншот


Адміністрація торгового центру "Вернісаж Lviv Mall" уже звернулися до поліції з приводу несанкціонованого втручання невідомих у роботу торгового центру.

"Це підключилися перехожі з телефону, можливо, у них була спеціальна програма. Ми відео передамо поліції, щоб розібратися у ситуації. Це не ініціатива торгового центру чи наших працівників і не технічна помилка. Це було свідомо зроблено якимось непорядними людьми, які проходили повз", – повідомила адміністраторка "Вернісаж Lviv Mall" Уляна Неділько.

Адміністраторка торгового центру зазначила, що відео транслювалося менше ніж хвилину. Непристойності помітили працівники ТЦ і вимкнули екран.

Центр міста о 21:49 по вул. Шевська і таке ось можна побачити у вході в магазин вернісаж львів mall - може це новий вид реклами або чиясь помста, але як на мене це не нормально З моральних принципів ми відео заретушували, але що показують на екрані - надіюсь зрозуміло

Geplaatst door Igor Zinkevych op Dinsdag 18 februari 2020

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпрі в лікарні Мечникова рік розпочався з двох унікальних пологів.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі працівниця школи, щоб заспокоїти підлітка, спочатку підвищувала голос, а потім грубо смикала його за руку, щоб хлопець не хотів йти до вбиральні.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.