Сьогодні в Україну повинен прибув літак з Уханя. Однак, досі невідомо де будуть міститися українці на період карантину.

З'явилася інформація про те, що пасажирів цього літака можливо, розмістять у Львові. Незважаючи на те, що губернатор спростував такий хід розвитку, директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА заявив, що в міській інфекційній лікарні є всі умови для утримання українців з Китаю, передає "kr24".

У Винниках люди вийшли на протест


Але мешканці Львова виступають проти цього. Наприклад, у Винниках на Львівщині, люди вийшли на протести проти можливого розміщення евакуйованих з Китаю українських і громадян інших держав в місцевому госпіталі. Протестувальники забарикадували в'їзди в будівлю шинами та власними автомобілями, повідомляє "Вголос".

У Винниках люди вийшли на протест


При цьому варто відзначити, що львів'янам почали приходити спам-повідомлення, в яких закликають виступити проти розміщення українців з Уханя у Львові.

"Привіт! Наберіть цей номер гарячої лінії: (далі йде номер), там зафіксують голос, що ми проти і не готові приймати у себе людей з Китаю на карантин. Розішли усім своїм знайомим! Поки не пізно", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У Винниках люди вийшли на протест


Мешканці Львова не на жарт налякані через можливе розміщення людей з Уханя в регіоні. При цьому і самі медики відзначають, що їм навіть не видали ніяких додаткових засобів захисту.

"Нам не видали ніяких додаткових засобів захисту, не переобладнали приміщення, ніякого додаткового технічного обладнання не поставили, як і не привезли додаткових медикаментів, як повинно було б бути в такій ситуації. Звичайно, медики панікують, санітарки ридають і погрожують не вийти на роботу", - атакують кабінет головлікаря співробітники.

У Винниках люди вийшли на протест


На даний момент невідомо де ж будуть перебувати евакуйовані українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше