З кожним днем кількість захворілих на китайський коронавірус росте. Так само й росте кількість жертв від цієї недуги. Через це у різних містах, зокрема й України вводять особливі заходи з запобігання захворювання. Голова Львівської ОДА Максим Козицький розповів, що Львівщина готова до загрози зараження коронавірусом.

Про це Козицький написав на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Ситуацію із можливим проникненням на Львівщину вірусу із Китаю в ОДА обговорили під час позачергового засідання комісії з питань техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Максим Козицький


"Понад 20 країн вже зіштовхнулись із випадками зараження коронавірусом, а також розуміючи суспільний резонанс мусимо мати чіткий план дій. Потрібно врахувати все: як недопустити поширення інфекції та як із нею боротися у випадку проникнення. Життя кожного українця для нас цінне і важливе, тому потрібно вжити усіх заходів, щоб запобігати поширенню не лише коронавірусу, а й необґрунтованої паніки серед людей", - розповів Максим Козицький.

Також за словами Козицького, департамент охорони здоров’я ОДА видав розпорядження щодо порядку реагування на випадки підозри у пацієнтів вірусу.

Варто відзначити, що станом на сьогодні на Львівщині нема жодного пацієнта з підтвердженим діагнозом чи підозрою на хворобу.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, кількість жертв коронавірусу в Китаї значно зросла
Станом на 12 лютого, загальна кількість померлих від пневмонії, викликаної новим коронавірусом COVID-19, в Китаї зросла до 1115 осіб.

Як повідомляв портал Знай.ua, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Також Знай.ua писав, як відрізнити грип від коронавірусу, перші прояви смертельної інфекції