Львівський маршрутчик принизив жінку-військовослужбовця, яка показала йому посвідчення учасника бойових дій. Про це сама постраждала ‎Аліна Калінчук написала на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

«Прошу вжити заходи до водія маршруту 184а. Цей пан водій хамить військовослужбовцям - учасникам бойових дій, які пред'являють посвідчення при вході згідно правил. Особисто мені не раз говорив на підвищених тонах, щоб я посвідчення УБД показувала своєму командирові. Також цей водій не зупиняється на зупинках громадського транспорту коли бачить людей у формі. Дуже хочеться сподіватися, що з водієм проведуть принаймні бесіду», - написала вона.

Фото: Facebook

У відповідь їй повідомили, що «обласні міжміські 3-4 значні маршрути не перебувають в підпорядкуванні Львівської міської ради. Тому радимо Вам скерувати звернення на гарячу лінію області – 112».

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У коментарях до посту користувачі висловлюють своє обурення такими діями водія.

«А наші козаки, учасники бойових дій, не можуть цю наволоч навчити ввічливості, що жінка, яка є також УБД, на «гарячу лінію» пише (тим більше що це не разовий випадок)??? P.S. Як мінімум дивно, так як не уявляю, що б було, якщо бидло-водій нахамив би моєму чоловікові або мені», - написала одна з коментаторок.

«Провести гарну воєнну підготовку словесну, ну і, звісно, духовну, так мовити ,а там як вийде, най запам'ятає закон людяності...», «Бо на таких умовах, які пропонують перевізники, тільки сільська бикота й іде працювати. А таке бидло гірше навіть за ватника. Львів давно заполонила рагульня і тепер воно всюди мукає», - додають інші львів’яни.

Нагадаємо, водій автобуса висадив двох волонтерок через прохання вимкнути російський фільм