На Львівщині, у Перемишлянах або Новому Роздолі, можуть створити «український Лас-Вегас». Про таку ініціативу в ефірі ток-шоу «Реформи без ілюзій» розповів голова ГО «Інвалідів-учасників бойових дій АТО» Юрій Солиган.

За його словами, доцільнішим було б реалізовувати положення про легалізацію ігрового бізнесу в тих районах, які є депресивними та нерозвиненими, щоб привернути до них інвестиції. Наразі цей законопроект знаходиться на доопрацюванні.

Солиган зазначив, що заклади із азартними розвагами можна було б облаштувати «на певній території», яка контролюватиметься владою і правоохоронцями та розташовуватиметься подалі від житлових будинків. На його думку, у Львівській області ідеально підійшли б Новий Роздол чи Перемишляни. Якби район отримав податкові пільги, він міг би швидко розвиватися.

У адміністраціях гральних клубів організації розповіли, що середній дохід «чистими» за добу становив близько тисячі доларів. Деякі клуби заробляли по 60-90 тисяч доларів на місяць. Лише у Львівській області діяло понад дві сотні.

Нагадаємо, Романенко прокоментував "божевільну" зачистку ігрових автоматів по всій Україні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що комітет ВР таки допустив до першого читання скандальний законопроект про легалізацію грального бізнесу.

Також портал "Знай.ua" писав, про майже 60% українців проти легалізації азартних ігор.