Депутату Бродівської районної ради Львівської області Василю Маховському довелося відмовитися від мандату через власні коментарі, які він залишив у соцмережі Facebook. Про це розповіли у сюжеті ТСН.

Під одним із дописів депутата у нього спалахнула справжня війна із місцевим мешканцем, колишнім учасником Антитерористичної операції на Донбасі Миколою Федоруком. Чоловіки посварилися, причому Маховський дозволяв собі усіляко принижувати опонента привселюдно.

Пізніше чиновник все-таки відредагував свої дописи, видаливши образливі вислови, але Федорук встиг зробити скріншоти коментарів.

Скрін: соцмережі

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Депутатові нічого не залишалося, крім як вибачатися за свої слова. Крім того, він склав свої повноваження. У коментарі журналістам екс-чиновник наголосив, що не шкодує про сказане, але додав, що не хотів образити «хлопців, які дійсно воювали в АТО, і могли сприйняти ці слова на свої адресу».

Нагадаємо, народний депутат Ілля Ківа відповів на запитання журналістки про те, на скільки місяців комуналки вистачить продажу собак і дав дивні поради про те, як людям з низьким доходом оплатити комунальні послуги.

Як повідомляв Знай. ua, Ківа поділився фантазіями про листування з Жириновським.

Також Знай. ua писав, що Ківа безглуздо виправдався за переписку в Раді.