Софія Федина публічно звернулась до президента Володимира Зеленського через оголошену їй підозру Державного бюро розслідувань.

Заяву народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Софія Федина оприлюднила в Facebook.

Так, у середу, 5 лютого народний депутат Софія Федина звернулась до президента Володимира Зеленського через оголошену їй підозру Державного бюро розслідувань. Вона наголосила, що йдучи до Верховної Ради була готова боротися проти авторитаризму, боротися за демократію, опираючись на статтю 34 Конституції України.

Софія Федина


"Ідучи до ВР одним з основних завдань для себе я поставила захищати наших військових, ветеранів і волонтерів від свавілля московських посіпак. І це свавілля зараз здійснює очолювана вами вертикаль. Бо всі ваші зусилля спрямовані не на розбудову економіки, роботу з міжнародними партнерами, підняття зарплат і пенсій, зменшення тарифів, а на БОРОТЬБУ з власною армією, волонтерами і ветеранами, боротьбу за те, щоб якнайшвидше зачистити тих, хто захищає державу", - написала нарпед.

За словами Федини, Зеленський боїться правди. До того ж народний депутат написала, що Зеленський боїться їх тому і намагаються здихатися.

"Але правду не можливо закрити, зневажити, зачистити чи посадити у в'язницю( як це ви робите з Яною Дугарь, Ріфмастером, Юлею Кузьменко, Романом Ковальовим…). Сьогодні переслідуванням мене і Марусі Звіробій ви хочете усіх залякати, типу бий, щоб іншим неповадно було. Але це ваш страх – це ви боїтеся нас. Бо в нас страху нема… Тож як президент, якому мало б бути не байдуже щодо України, ви не маєте права зачіпати волонтерів і ветеранів, бо так ви будете діяти проти своєї держави і проти самого себе.!", - зазначила Федина.

Маруся Звіробій


І на останок Софія Федина зазначила, що нехай Зеленський розбирається з нею, а не з Марусею Звіробій, тому що вони обидна знаходяться в "одній ваговій категорії".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


"Пане Зеленський, розбирайтесь зі мною, – я політик і опозиціонер, і політично ми в одній ваговій категорії. Але не опускайтесь до вручення підозри народній героїні, волонтерці Марусі Звіробій! З нею ви мали б право на рівних говорити лише тоді, якби ці роки ви зі зброєю в руках захищали Україну", - підсумувала Федина.

Скріншот

Нагадаємо, відпустку на Мальдівах і відрядження: суд перевірить кожен виїзд Порошенка з України за час президентства.

Як повідомляв Знай.uа в ДБР назвали причину потужних вибухів у Балаклії: "Сто людей твердять в один голос...".

Знай.uа писав, Федина нарвалася на неприємності через гучне звернення до Зеленського: що чекає на депутатку від партії Порошенка.