6 лютого з робочим візитом до Львова приїхав президент України Володимир Зеленський. Львів'яни вирішили привітати його із символічними подарунками.

У п'ятницю, 6 лютого о 14:00 львів'яни закликають всіх навідатися до площі біля Львівської ОДА, прихопивши ровери, піаніно та шаурму. Про те варто відзначити, що місце перебування Володимира Зеленського від широкого загалу втаємничено.

Фото: ФБ/Володимир Зеленський


"Ходять чутки, що сьогодні до Львова завітає найвеличніший лідер світу. Навіть обласні чиновники достеменно не знають, де їм будуть представляти нового голову ОДА. Але ми все одно бажаємо привітати нашого бубочку! І всіх кличемо приєднатися! Беріть з собою шаурму, дитячі ровери та іграшкові піаніно – раптом ще й подарунок вдасться вручити! І плакати завжди вітаються – напишіть своє питання до президента",- вказано в анонсі події.

Анонс заходу


Організатори заходу - громадські активісти та представники партій та громадських об’єднань. Вони радять всім охочим одягатися тепло, бо на вулиці незначне похолодання. Також радять не запізнюватися і бути рівно о 14:00 біля ОДА.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, держбюджет йде в мінус, Зеленського запитали за інвесторів з Оману – кого, крім собак тепер продавати українцям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українцям показали, куди йдуть гроші, які недоотримав Держбюджет.

Також портал "Знай.ua" писав, що пенсійна реформа призведе до катастрофічних наслідків, за "покращення" заплатять усі.