На Львівщині сталася трагічна ДТП, водій Opel Omega збив сім'ю з чотирьох чоловік.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції Львівської області

У середу, 5 лютого, близько 21:20 на дорозі Дрогобич — Самбір у селі Лішня Дрогобицького району сталася ДТП. 25-річний водій автомобіля Opel Omega збив на узбіччі дороги сім'ю з чотирьох чоловік.

На Львівщині водій збив чотирьох людей

За інформацією правоохоронців, чоловік не впорався з керуванням і в'їхав на узбіччя, де збив чотирьох пішоходів. Від отриманих травм 57-річна жінка загинула на місці події. Також відомо, що травми різного ступеня тяжкості отримали її 7-річний онук, 33-річний син та 58-річний чоловік. Наразі про їх стан нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На Львівщині водій збив чотирьох людей

Правоохоронці затримали водія, суд обере йому запобіжний захід. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху". За це водієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Також портал Знай.uа писав, що в Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворилося на металобрухт, перші жертви снігопаду.