До львівських працівників швидкої допомоги надійшов виклик про ознаки гострого респіраторного захворювання у пацієнта, який повернувся з Китаю.

У понеділок, 3 лютого о 23:55 місце направили бригаду швидкої допомоги. На виклик на вулицю Насипна була скерована спеціалізована бригада, яка відповідає за надання допомоги та транспортування осіб, у яких є підозра на китайський коронавірус 2019-nCoV.

До львівських медиків надійшов виклик про підозру коронавірусу


"Отже, був виклик бригади за підозрою до людей сусідів, які з інформації заявника (наразі мобільний поза зоною досяжності) недавно прибули з Китаю, але бригаду не впустили у квартиру бо нікого не було в дома щоб підтвердити чи спростувати інформацію. Самі ж медики вважають що це фейкова інформація від доброзичливих сусідів чи друзів, які викликали бригаду", написав у соціальній мережі львів'янин Ігор Зінкевич.

Скріншот


Коли бригада швидкої допомоги прибула на виклик, то він виявився неправдивим. На місце пригоди викликали наряд патрульної поліції. Варто відзначити, що відповідно до статті 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення завідома неправдивий виклик спецслужб тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скірншот

Нагадаємо, уряд затвердив план запобігання занесенню і поширенню на території України нового коронавірусу з Китаю.