У Львові молодий чоловік вигадав аферу на якій незаконно розбагатів на 48 мільйонів грн.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Львівські правоохоронці викрили 32-річного місцевого жителя, який представляючись директором житлового комплексу, продавав довірливим містянам квартири.

Для вірогідності своєї легенди чоловік навіть створив сайт, на якому розміщував інформацію про планування квартир, візуалізацію будинку та неіснуючі дозвільні документи. Щоб якомога більше покупців клюнули на його вудку, львів'янин активно рекламував своє нелегальне агенцію по нерухомості в інтернеті.

Ілюстративне фото


Квартири, які продавав шахрай були значно дешевші від середньої ринкової ціни. Але найголовніша умова при купівлі квартири була 100% передоплата. В результаті махінацій львів'янина постраждало близько 100 українців.

Зловмисник продав квартир на 48 мільйонів гривень, не маючи жодного дозвільного документа на будівництво.

Львівські правоохоронці оголосили чоловіку про підозру за ч. 3 та ч.4 ст. 190 (Шахрайство) КК України та ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) КК України. За це чоловікові загрожує покарання у вигляді 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування п'яним, пропонував патрульним нестандартний хабар.