На Тернопільщині 9-річний вихованець дитячого будинку опинився в лікарні із серйозними травмами після нападу собаки породи хаскі.

Про це інформує прес-служба Нацполіції Тернопільської області.

У повідомленні йдеться, що інцидент стався близько 11:30 у вівторок, 28 січня. Дев'ятирічний хлопчик йшов до школи і помітив на дитячому майданчику прив'язану до лавки собаку.

Пес породи хаскі, Ілюстративне фото

Дитяча цікавіть узяла гору, і хлопчик підійшов погладити тварину. Проте пес накинувся на сироту, вкусив за руку, а потім вчепився у обличчя. У момент нападу власників собаки поруч не було.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Очевидці моторошного інциденту допомогли хлопчикові і викликали лікарів. Місцеві жителі розповіли поліції, що цей пес агресивний і вже не вперше нападає на дітей. Господарі знаходяться за кордоном, а хаскі вигулює їх родичка, яка не може впоратися з твариною.

Наразі хлопчик знаходиться в лікарні та очікує операції.

Покаліченій дитині потрібна операція, фото: ТСН

Правоохоронці вирішують питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, у селищі Борова, що на Харківщині, бродячий пес напав на 14-річну школярку та жорстоко покусав.

Як повідомляв раніше Знай.ua, обличчя в клапті: під Харковом здичавілий пес розправився з дитиною

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі зграя собак напала на дитину, ледь не загризли: городяни не можуть оговтатись від побаченого.