Львів'яни скаржаться на проблеми з мобільним зв'язком у місті.

Про це написав львів'янин Ігор Зінкевич на своїй особистій сторінці в соціальній мережі facebook.

Так, львів'янин розповів, що у місті проблеми зі зв’язком Київстар. При цьому люди не мають змогти навіть набрати до когось.

"Київстар - чи можете прокоментувати в чому причина, наразі страждають центральна частина і Сихів, проблеми при наборі, абонента або збиває або просто немає гудків", - написав львів'янин.

Скріншот


Українці в коментарях відзначили, що така проблема не лише у Львові, а по всій країні. До того ж не лише оператор Київстар має такий поганий зв'язок.

"Таке саме", "В мене вже другий день таке", "А має хтось можливість подзвонити з іншого оператора до КС запитати, що там?", "Три тижні неможливо зайти у "персональний кабінет" користувача. СМС тупо не приходить. Та й звичайні смс вже давно не приходять вчасно, затримки сягають тижня", "Район мазепи така сама ситуація", "Вінницька область теж має перебої зв'язку", "По Києву теж таке сьогодні", "І вчора так було. По два рази набираю. Гудки не проходять", "Підтверджую, ми на площі Ринок, нікуди не можемо вже додзвонитись. Хоча інтернет від Київстару є", - такі коментарі залишили користувачі мережі під постом Ігоря Зінкевича.

Скріншот

Скріншот

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, у Києві безслідно зникають машини: потрібна всього одна хвилина.

Як повідомляв Знай.uа Світовий Банк стривожив прогнозом на 2020 рік, економіка може просто луснути: головні цифри.

Знай.uа писав, ні копійки не візьмуть: в Україні дозволили проходити медогляд на халяву, що потрібно знати.