Зараз практично всі українські міста активно розвиваються, в них з'являються нові магазини, місця для відпочинку та будинки. Чим більше місто за своєю площею, тим більше воно приваблює людей з інших регіонів. Саме тому у великих містах виникає потреба будувати нові будинки.

Львів посів перше місце за кількість новобудов у 2019 році. Минулого року у місті з’явилось 95 будинків площею понад 1 млн квадратних метрів. Конкурентами Львова стали Київ (58 об’єктів) та Івано-Франківськ (28 об’єктів).

Варто відзначити, що Львів не перший рік у лідерах із будівництва багатоквартирного житла. Він потрапляє у ТОП-5 ще з 2015 року. Це свідчить про те, що Львів економічно успішний, тому серед українців є попит на придбання я житла саме тут.

Нагадаємо, українцям показали ціни в новобудовах. Зокрема в найдешевшому сегменті максимальна ціна квадратного метра в порівнянні з початком року зросла на 31%.

Як повідомляв Знай. uа , як знайти дешеву квартиру в Києві. Стати мешканцем столиці, можна, навіть маючи на це до 20 тисяч доларів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Також Знай. uа писав, ціни на житло в Києві на вторинному ринку невблаганно ростуть. У середньому ціни на квартири зросли на 11%.