На Закарпатті вчені-сейсмологи зафіксували землетрус. Про це стало відомо завдяки повідомленням Головного центру спеціального контролю.

Як повідомляється, підземні поштовхи мали магнітуду 2,9. Початок землетрусу зафіксовано в 23:03. За інформацією фахівців, епіцентр підземних коливань розташований у районі міста Виноградів на глибині шести кілометрів.

Сейсмологи зазначають, що поштовхи були несильними – подібні землетрусу зазвичай проходять непоміченими людьми. Іноді на слабкі землетруси реагують домашні тварини – вони різко стають неспокійними і до чогось прислухаються. Особливо сейсмочутливими є акваріумні рибки та кішки.

Не дивлячись на слабкі поштовхи, деякі місцеві жителі стверджують, що також відчули землетрус.

Нагадаємо, пересіли з автомобілів на лижі та сноуборди: Канаду "з головою" засипало снігом. В Канаді випав рекордний рівень снігу, люди заблокованими в своїх будинках.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" слідом за пожежами Австралію накрили потужні пилові бурі: міста занурилися в цілковиту темряву.

Також Знай.uа" писав, що українець загинув під час руйнівного шторму "Глорія", як виглядає епіцентр снігового Апокаліпсису в Іспанії: фото.