На Львівщині солдати будують дачу полковнику, для будівництва також залучили військову техніку.

Про це стало відомо з судової ухвали у кримінальній справі № 42016090780000077.

На Львівщині викрили командира 15-го реактивно-артилерійського полку, який використовує солдат у своїх цілях. Стало відомо, що солдати будують у Дрогобичі дачу для полковника. Для будівельних робіт також залучили військову техніку.

Фото: Джерела Трускавця


Також стало відомо, що дача, яку будували солдати знаходиться за адресою вулиця Спортивна, 5 (навпроти будинку за адресою Спортивна, 6/3 перед газорозподільною станцією).

Військова прокуратура вже встановила факт залучення солдат та військової техніки до будівництва дачі для полковника. Наразі військова прокуратура продовжує збирати докази у справі.

Відомо, що 15 реактивно-артилерійським полком з 2012 року командує Григорій Демьянчік.

Нагадаємо, раніше у Росії вже канонізували Путіна: ікони продаються на кожному кроці

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путінські ″єдинороси″ штурмують український кордон: російських політиків епічно ″відфутболили″ додому

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, про кримінальну справу за жарти про Путіна та релігію: стендап-комік втік з країни через переслідування.