У Львові скасували раніше анонсований концерт групи Faktor-2.

17 січня у Львові анонсували концерт групи Faktor-2, який повинен відбудуться 6 березня. Але це не на жарт обурило городян і львів'яни надали докази перебування російських музикантів ніби в аннексированном Криму.

Афіша


Після маси обурення користувачів в мережі представники клубу вирішили скасувати цей концерт. Представники клубу також пояснили, що група Factor 2 не має відношення до російської групи "Фактор 2".

Скріншоти

Скріншоти

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


В офіційному листі організаторів концерту у Львові Malina Booking Березовський Артур пояснив, що схожі за назвою групи "Фактор 2" та Factor 2 свого часу утворилися через розкол в групі і почали здійснювати різноманітну концертну діяльність, тому плутати їх українцям не варто.

Вранці 22 січня на фейсбук-сторінці клубу "Малевич" з'явилося повідомлення про те, що концерт групи скасовано. І замість них найближчим часом виступить український співак Степан Гіга.

"Як ви могли побачити, ми не відмовчувалися і не ховали голову в пісок. Ми надали вам нашу відповідь на нашій сторінці. Хочемо зауважити, що ми перевірили список заборонених груп ще до того, як надали клуб в оренду. Тому, з юридичної сторони, Ваші звинувачення безпідставні"
– йдеться у заяві представників нічного закладу.

Також представники клубу розповіли, що вивчили діяльність групи Faktor-2 і прийшли до висновку, що не готові приймати у себе цих музикантів. Тому і відмовили організаторам у наданні закладу для проведення цього концерту.

Адміністрація скасувала концерт

Нагадуємо, що нещодавно київські пожежники створили незвичайний корпоративний календар на наступний рік.

Як повідомляв Знай.uа , День святого Миколая 2019: як відсвяткувати з дитиною, куди піти і афіша в Києві.

Також Знай.uа писав про феєричному відкритті головної ялинки і не тільки: що чекає на киян у День святого Миколая.