До Львова у середу, 22 січня, прийде дрібний дощ з мокрим снігом, які буде супроводжувати сильний холодний вітер. Про це повідомили на сайті Sinoptik.

Температура повітря в цей день не підніметься вище 2 градусів вище нуля вдень, а вночі опуститься до 1 градуса тепла.

За спостереженнями метеорологів, найтеплішим день 22 січня у Львові був у 1956 році і в 2008 році, тоді повітря прогрілося до 8,2 градусів тепла. А найхолоднішим – в 1961 році, до 19 градусів морозу.

Погода в Україні 22 січня, Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди, сьогодні шанується святий Полиевкт. Наші предки вважали, що зі збільшенням світлового дня збільшуються і морози. Попереду – лютий, який є самим холодним і тяжким зимовим місяцем.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Щоб передбачити погоду, у старовину стежили за поведінкою худоби – якщо корів, коней, кіз та інших домашніх тварин виганяли на вулицю, а вони прагнули повернутися в хлів, - значить, найближчим часом будуть сильні морози та снігопади.

В цей день ворожили на кочерзі – підв'язували його до краю даху і дивилися, в який бік вона крутиться. Куди кочерга – звідти і чекати потепління.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли, чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Ще Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дріб'язок, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.