У Львові невідомі вандали розбили скло на зупинці громадського транспорту на пр. Свободи.

Про інцидент інформує Львівська міська рада.

"Сьогодні зранку, орієнтовно після 09.00 год, було пошкоджено зупинку на пр. Свободи, 7 — розбито одну скляну секцію зупинки. Балансоутримувач зупинки ДР "Бігборд" обіцяє замінити скло до 16 січня. Львівська міська рада просить очевидців події зголоситися, аби якнайшвидше з’ясувати обставини пошкодження та притягнути винних до відповідальності", - йдеться в повідомленні.

У Львові вандали знищили зупинку, фото: Львівська міська рада

Чиновники нагадують, що це вже не перший випадок нищення зупинок. Минулого року невідомі особи розбили 4 зупинки у Залізничному і 4 зупинки у Сихівському районах.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Львівська міська рада просить очевидців повідомити подробиці, аби якнайшвидше з’ясувати обставини пошкодження зупинки та притягнути винних до відповідальності. Інформацію можна подавати на "Гарячу лінію міста" за тел. 15−80, або ж у правоохоронні органи.

Поліція, фото з вільних джерел
Поліція, фото з вільних джерел

Окрім того, в управлінні безпеки міста найближчим часом перевірить записи камер відеоспостереження, аби якнайшвидше вивести зловмисників на чисту воду.

Нагадаємо, в Одесі вандали зіпсували один з місцевих муралов і замалювали одного з головних героїв серіалу "Ліквідація".

Як повідомляв Знай.uа, один з Харківських муралов внесли у Книгу рекордів України, як найбільший в нашій країні.

Також Знай.uа писав про феєричному відкритті головної ялинки і не тільки.