У Львові незабаром можуть з’явитися нові трамвайні та тролейбусні маршрути. Зокрема, у планах міської влади – трамвайна колія, яка має з’єднати вулицю Замарстинівську з вулицею Мазепи. Про це стало відомо з повідомлення Андрія Білого, який є заступником директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Він розповів, що на вулиці Замарстинівській планується проведення реконструкції, в межах якої мають замінити інженерні мережі та прокласти трамвайну колію від вулиці Торф’яної до вулиці Івана Мазепи.

За словами Білого, недостатнє охоплення мережею електротранспорту цього району – очевидне.

Розпорядження про дослідження доцільності прокладання трамвайного маршруту в районі вулиці Мазепи було озвучене міським головою Андрієм Садовим ще минулого року. Такий крок дозволить з’єднати вулицю Мазепи з центром міста швидким та зручним, екологічно чистим видом транспорту.

Цього року в міськраді планують «замовити проектно-кошторисну документацію на реконструкцію вул. Замарстинівська із заміною інженерних мереж та прокладанням трамвайної колії».

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що з цього року в Україні з’явились нові правила дорожнього руху та знаки, які стосуються електромобілів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пожежі в Австралії перетворилися на екологічне лихо: як борються з нещадним вогнем небайдужі.

Також "Знай.ua" писав, що любитель випити перетворив алкоголізм на хобі: китаєць став зіркою інтернету завдяки своєму алкогольному хобі.