У Львові, на одній із центральних вулиць, стався вибух автомобіля. Про це стало відомо з повідомлення «24 каналу».

Зазначається, що вогонь охопив мікроавтобус, припаркований у центрі міста. Крім того, полум’ям пошкоджено легковий автомобіль, який було припарковано поруч, а також розташований неподалік гараж.

Свідки стверджують, що чули потужний вибух, після якого спалахнула пожежа. Як вважає сам власник згорілого мікроавтобуса, його транспортний засіб підпалили навмисне.

Власник згорілого автомобіля – співробітник охорони одного із львівських житлових комплексів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Фото: 24 канал

За попередніми даними, у згорілому автомобілі знаходилися легкозаймисті речовини: фарба та монтажна піна. Припускають, що саме через них пожежа мала такий масштаб, а також стався вибух.

Нагадуємо, що з цього року в Україні з’явились нові правила дорожнього руху та знаки, які стосуються електромобілів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пожежі в Австралії перетворилися на екологічне лихо: як борються з нещадним вогнем небайдужі.

Також "Знай.ua" писав, що любитель випити перетворив алкоголізм на хобі: китаєць став зіркою інтернету завдяки своєму алкогольному хобі.