У рейсовому автобусі, який здійснює перевезення пасажирів від райцентру Пустомити до Львова, 7 січня сталася бійка, причиною якої стала класична музика. Пасажира не вдовольнила якість виконання фуги на органі, запевняють соцмережі.

Свідки стверджують, що 37-річному пасажиру не до смаку була органна фуга до мажор композитора Дітріха Букстехуде, а точніше – якість її виконання. Водій та пасажири вважали, що фуга виконана досить пристойно, у той час як пасажир стверджував, що тональність не та.

За словами пасажирів, водій не вперше розважає публіку класичними мелодіями, і більшості вони до смаку. Чоловік, якому не сподобалася органна фуга, швидше за все, перебував на підпитку, припускають очевидці.

Сварка між водієм та пасажиром переросла в бійку, внаслідок якої останній опинився у лікарні із діагнозом «струс мозку». За його словами, у автобусі він не лаявся, а чемно висловив своє незадоволення неякісним виконанням класичного твору.

Правоохоронці, які нібито прибули на місце події, щоб утихомирити розбишак, попередили зачинщика бійки про можливі наслідки його поведінки. Водій із пошкодженою рукою не зміг далі продовжувати виконання своїх обов’язків, тож пасажирів пересадили до іншого автобуса.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, у Львові до приїзду міського голови Львова Андрія Садового дорогу, де проводився ремонт, показушно готують до огляду.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Дніпрі водій перетворив маршрутку на новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичної підземкою.