У Львові проведено масштабну роботу з метою благоустрою храмів - так протягом 2019 року підсвітили 11 церков, пам’ятник Королю Данилу й телевежу.

У Львові засяяли церкви, фото: Львівська міська рада

Про це повідомили у Львівській міськраді та оприлюднили перелік освітлених по-новому об’єктів.

"Міська влада поставила собі за мету відновити освітлення тих архітектурних будівель, які раніше були підсвітлені, але з часом там могла згоріти лампа чи перегоріла проводка", - підкреслив Директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко.

Нагадаємо, що в цьому році очікувані вихідні на грудень 2019 року і січень 2020 року безсумнівно приємно порадують українців. Так як святкових днів стало більше, за рахунок того, що тепер до вихідних додалося католицьке Різдво, яке офіційно вважається неробочим днем.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, на Новий Рік і Різдво "Укрзалізниця" призначила 33 додаткових поїзда на напрями, які традиційно є найбільш популярними в цей час.

Також портал Знай.uа писав, щоб кияни змогли насолодитися новорічної ночі і погуляти по місту в світлі вогнів графік роботи метро і наземного транспорту подовжать на три години.