У Львові затримали 29-річну туристку з Києва, яка на Різдво заявила про замінування вулиці Лук'яна Кобилиці.

Подробиці інциденту повідомляє прес-служба Патрульної поліції області.

Повідомлення про замінування надійшло до поліції близько 21:15 без уточнення адреси.

Правоохоронці розповідають, що під час розмови з поліцією жінка заявила, що через кілька хвилин підірве піввулиці, але жодних вимог перед правоохоронцями не ставила. Судячи з інформації поліцейських, жінка телефонувала кілька разів, матюкалася, швидко кидала слухавку і знаходилася явно не в адекватному стані.

Поліція Львова, фото: То є Львів
Поліція Львова, фото: То є Львів

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Перевірка анонімного повідомлення тривала півтори години, евакуацію мешканців вулиці не проводили. У ході перевірки поліцейські не виявили вибухових пристроїв. Втім, поліцейським вдалося встановити, що про замінування вулиці на 102 зі свого мобільного повідомила 29-річна киянка.

Киянка поплатилася за власні дурощі, фото: Патрульна поліція Львівщини

[quote author=""]"Під час обстеження вулиці патрульні виявили підозрілу жінку. Під час спілкування з нею патрульні почули, що її голос схожий

За фактом неправдивої інформації про замінування поліцейські відкрили кримінальне провадження. Зловмисниці загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадуємо, що з цього року в Україні з’явились нові правила дорожнього руху та знаки, які стосуються електромобілів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пожежі в Австралії перетворилися на екологічне лихо: як борються з нещадним вогнем небайдужі.

Також "Знай.ua" писав, що любитель випити перетворив алкоголізм на хобі: китаєць став зіркою інтернету завдяки своєму алкогольному хобі.