Львівський футбольний клуб "Карпати" незабаром може стати власністю російського олігарха та мільярдера Михайла Фрідмана. Таку інформацію опублікували на EURO.com.ua.

У виданні зазначають, що «Карпати» наразі переживають не найкращі часи у фінансовому плані, та потребують підтримки ззовні. Одним із зацікавлених у його купівлі може бути колишній львівянин, а нині – громадянин Російської Федерації Фрідман. Олігарх донедавна спонсорував "Альфа Джаз Фест" у Львові, а його банки успішно працюють у місті, незважаючи на міжнародні санкції.

Однак пізніше у оточенні олігарха заявили, що той навіть не розглядає такий крок – купівлю ФК «Карпати». Джерело видання у оточенні мільярдера назвало будь-які повідомлення про це «нісенітницею», а офіційний представник «Альфа-банку» зазначив, що йому про такі плани нічого не відомо.

Так само у «Карпатах» стверджують, що олігарх не пропонував їм співпрацю. За словами виконавчого директора "Карпат" Ростислава Ящишина, сам він вперше дізнався про подібні чутки зі ЗМІ.

Нагадуємо, що колишній наставник львівських Карпат може стати новим тренером нинішньої команди Артема Мілевського та Євгена Хачеріді.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа збірна України з футзалу увійшла до топ-10 найкращих команд Європи.

Також Знай.uа писав про те, що Динамо і Десна отримали величезні штрафи за поведінку фанатів.