У Львові продавці ялинкового базару, який перед новорічними святами буквально кишів покупцями, кинули просто неба непродані деревця, буквально перетворивши ринок на кладовище для зелених красунь.

Про це повідомила львів'янка Olesya Turchyn та опублікувала світлини з місця звалища ялинок на своїй сторінці у Facebook.

"У Львові на Привокзальній зазвичай продають ялинки. Зранку 7 січня непродані деревця просто скинуті в одну купу – забирайте безкоштовно",- зазначає користувачка.

Скріншот facebook

"Продавців треба реєструвати тоді буде відомо хто кинув дерева і вжити заходів", "Це неподобство", - обурюються львів'яни у коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в Херсоні 17-річна дівчина хотіла покінчити життя самогубством через Діда Мороза. Вся справа в тому, що вона не знайшла бажаний подарунок під новорічною ялинкою – смартфон останньої моделі, на придбання якого начебто натякали їй батьки.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Росія відрізає голови моїм одноліткам": в мережі назріває гучний скандал через загадкову загибель молодого хлопця.

Також портал Знай.uа писав, що на території Київщини більше 10 днів велися цілодобові пошуки підлітка - 17-річний хлопець пішов з дому в місті Вишневе і не повернувся.