Львівяни та гості міста радісно зустріли Новий рік на площі біля Оперного театру, вітаючи один одного зі святом під сяючою ялинкою. Святкування супроводжувалося традиційними феєрверками, гарячим глінтвейном та смачним частуванням. Однак свято скінчилося, і всі розійшлися спати по власних домівках. Натомість результати їхньої «життєдіяльності» залишилися на площі, повідомила заступниця мера Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, працівникам комунальних служб довелося усю ніч збирати сміття, яке залишили по собі львів’яни і туристи. Прибиральники стверджують, що вивезли з площі п’ять вантажівок із пляшками, пластиковими стаканчиками, одноразовим посудом та іншим сміттям.

Львівяни зустріли Новий рік на площі

Крім того, гори сміття зібралися на площі Ринок, під пам'ятником Степану Бандері та впродовж усього маршруту, яким рухалася святкова колона. Нагадаємо, що 1 січня українці відзначають не лише Новий рік, а й день народження провідника нації Степана Бандери.

Нагадаємо, у скільки львів'янам влетів святковий стіл і без яких страв не обійшлося на банкеті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, де відсвяткувати Новий 2020 рік в Києві.

Також Знай. ua писав, що лікар дала безцінні поради перед святами.