У Карпатах, у межах Львівської області, в ніч на Новий рік заблукала група недосвідчених туристів. Про це розповіли у департаменті цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Як зазначається, рятувальники отримали повідомлення про зниклих туристів пізно ввечері 31 грудня. Виявилося, що п’ятеро молодих людей вирушили на гору Секул поблизу села Коростів у Сколівському районі.

У складі заблукалої групи були дві дівчини зі Львова та Тернополя, а також троє хлопців – мешканців Львова. Усім їм – від 19 до 20 років.

В ніч на 1 січня молодих людей знайшла та зняла з гори славська пошуково-рятувальна група пошуково-рятувальної частини ЗТС. Туристи не постраждали, медична допомога їм не знадобилася.

Рятувальники нагадують, що вирушати у гори варто лише із досвідченими провідниками, а також із аптечкою та аварійним запасом їжі на випадок непередбачених обставин. Не варто наражати своє життя на небезпеку, вирушаючи в гори у темний час доби невідомим шляхом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, у Карпатах засікли Брокенського примари.

Як повідомляв Знай. ua, жителі Прип'яті повернулися додому заради особливого подарунка для міста.

Також Знай. ua писав, що показали добірку містичних фото з минулого.