Новий рік підкрався у домівки львів'ян неочікувано. Саме час нарізати салати та наливати шампанське, але святкування нового року річ не з дешевих. Всі необхідні продукти можуть не абияк як спустошити ваш гаманець.

Інформаційний портал 032.ua підрахував у скільки львів'янам обійдеться святкування Нового року.

На новий рік українці готують все найсмачніше. Але одна святкова вечеря може обійтися в цілу зарплату.

Галицький ринок

На Галицькому ринку в середньому хліб можна придбати за 10 грн, а філе курки — від 49 грн. Домашній сир обійдеться у 70 гривень, а шпроти від українського виробника від 36 грн.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також тут можна придбати масло по 16,5 грн за 100 грамів. А от знаменита “Львівська” ковбаса обійдеться 141 грн за 1 кг, “Лікарську” ковбасу - по 117 грн/кг. Овочами на ринку також можна запастися, найдорожча морква коштує 20 гривень за кілограм, а картоплю можна придбати за 14 грн/кг, свіжі огірки - по 60 грн/кг, а середня ціна на сезонні мандаринки - по 45 грн за 1 кілограм.

Інфографіка, 032.ua

Якщо брати до уваги класичне святкування Нового року з олів'є канапками зі шпротами, мандаринками та оселедцем під шубою і звісно ж з салатом з крабових паличок. Припустимо що основна страва буде картопляна, а також ви поставте тарілку з ковбасою. Таке застілля обійдеться приблизно в 766 гривень.

Нагадаємо, як правильно вибрати ялинку на Новий рік.

Як повідомляв Знай. ua, де відсвяткувати Новий 2020 рік в Києві.

Також Знай. ua писав, що лікар дала безцінні поради перед святами.