У Львові люди вийшли на пікет проти звільнення колишніх беркутівців.

Про це повідомляє інформаційний портал "Четверта студія".

У неділю 29 грудня львів'яни вийшли у цент міста на акцію протесту "Не ЗЛИй Майдан". Пікетувальники пройшли центральними вулицями та дійшли до будівлі прокуратури Львівської області.

Львів'яни вийшли на протест


Пікетувальники впевнені, що недавнім рішення суду стосовно беркутівців ще раз "розстріляли" Небесну Сотню. Львів'яни завили, що президент Зеленський втратив свою легітимність, оскільки зрадив інтереси української держави та перетнув червоні лінії.

“Один паяц, який чомусь вважає себе президентом України, свого часу будував виборчу кампанію на тому, чому не покарані вбивці Небесної Сотні. Ми пам’ятаємо ті дебати, де він стрибав на сцені і розказував, що влада за 5 років цього не змогла зробити. Зараз справи Майдану уже доходили до логічного завершення, тривали суди, а він прийняв політичне рішення і, без визнання їх винним, вирішив просто так віддати їх Росії”, – розповіла учасниця акції.

Також мітингувальники наголосили, що цим рішенням Зеленський "фактично поховав ці справи”. А ці рішення це в прямому сенсі плювок в обличчя українцям.

Львів'яни вийшли на протест


"Буквально вчора вони у турборежимі змінили прокурорів, які представляли ці справи у судах, тому що ті, хто вели справи, відмовились клопотати про звільнення під особисте зобов’язання. Саме на цьому етапі нас взяли і розвернули, плюнули у обличчя та розтоптали нашу гідність”, – розповіли учасники акції у Львові.

Після проведення акції учасники акції мирною ходою пройшлись до адміністративного будинку прокуратури Львівської області. Учасники акції скандували “Ганьба”, “Путін – х**ло”, а також вимагали, щоб до них вийшла прокурор Львівської області Ірина Діденко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у Зеленського показали звільнених українців, на очі навертаються сльози.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського заговорили про третьому обмін полоненими.

Також Знай. ua писав, що українські полонені повернулися в Київ.