Львів'ян по дорозі на роботу неочікувано застало "подорожчання" квитка у міському транспорті.

Про це повідомляє інформаційний портал 032.

Зранку 27 грудня пасажири львівських трамваїв здивувались ціні проїзного квитка. Якщо львів'яни купували його через "ПриватБанк" то він коштував 6 гривень замість 5.

Скріншот

Спочатку львів'яни вирішили, що відбулось подорожчання квитків без попередження, але виявилося що це не так. Бо якщо купувати квитки у водія, то вони коштують по 5 гривень.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Заступник директора департаменту ЖКГ та інфраструктури Андрій Білий розповів, що це ніяке не здорожчання проїзду. Це сталося через те, що стався збій в мережі "ПриватБанку", через який квиток "подорожчав" на 1 гривню. За словами чиновника станом на 9:30 все повернулося на свої місця, а гроші всім повернули.

Нагадаємо, в новорічну ніч громадський транспорт у Києві працюватиме довше.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі водій перетворив маршрутку на новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичною підземкою.