У Львові щури накидаються на перехожих посеред вулиці. Про це розповідають очевидці в співтоваристві Залізничного району в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, відео нападу опублікувала Алла Тищук. За її словами, тварина прогулювалися по тротуару, як ні в чому не бувало. Досить товста щур впевнено давала відсіч коту, який намагався її зловити.

Поки жінка знімала щура на відео, повз неї проходив невідомий чоловік. Щур накинувся на його ногу, але був тут же скинутий. Не відомо, чи вкусив він людину, але чоловік ніяк не відреагував на напад.

В коментарях відзначають, що полчища щурів захопили стихійне звалище, яке утворилося неподалік за гаражами.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На думку користувачів, щур міг стати нерозважливо хоробрим після впливу отрути, якою проводили дератизацію в місті.

Нагадаємо, під Києвом, в селі Чайки з даху новобудови знімали лисицю.

Як повідомляв портал Знай.uа , у харківському супермаркеті "скупилася" мавпа: екзотичний шопінг показали забавним відео.

Також портал Знай.uа писав, що таргани в минулому, в АТБ підготували новий "сюрприз" покупцям: "Вся таблиця Менделєєва!".