У Карпатах, високо у горах, зафіксували переміщення зграї небезпечних хижаків – вовків. Про це повідомили на сторінці Національного природного парку “Сколівські Бескиди” у соціальній мережі Facebook.

“Вовчу зграю в кількості до 12 особин, які переслідували здобич, зафіксували фотопастки”, – зазначають працівники природного парку.

Разом із тим, у парку відмовляються назвати точно місце, де було помічено хижаків, адже їм можуть загрожувати браконьєри. Крім того, бідкаються у заповіднику, фотопастки часто крадуть люди.

“Сколівські Бескиди”, Facebook

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

«Там де вони були, їх вже немає. Зграя робить шалений кілометраж в добу, і це прекрасно», - зазначають користувачі.

Однак не всі із захопленням ставляться до такої новини. Є й ті, хто нарікає на засилля вовків у Карпатах, які нібито заважають людям жити.

Скрін сторінки

«Вовки вже стали санітарами села, крадуть псів. Люди кожної зими псів на ніч закривають, хтось забув - до ранку пропав (с. Головецько)», «У всі часи вовків відстрілювали, ще й гроші платила за це держава. Може не Всі розуміють, які то санітари і що від них можна очікувати, але коментують», - зазначають користувачі соцмережі.

Нагадаємо, під Києвом, в селі Чайки, з даху новобудови знімали лисицю.

Як повідомляв портал Знай.uа, у харківському супермаркеті "скупилася" мавпа: екзотичний шопінг показали кумедним відео.

Також портал Знай.uа писав, що таргани в минулому, в АТБ підготували новий "сюрприз" покупцям: "Вся таблиця Менделєєва!".