Дізнавшись про рішення президента Володимира Зеленського їх звільнити, голови Закарпатської та Львівської облдержадміністрацій Ігор Бондаренко та Маркіян Мальський не розгубилися, а подякували його. Відповідні посади вони розмістили на своїх сторінках у соцмережі Facebook.

Про те, що обох чиновників збираються змістити з їх посад, стало відомо ввечері 24 грудня. На думку глави держави, і Мальський, і Бондаренко не змогли виправдати покладених на них надій і показали погані результати роботи.

При цьому самих указів про звільнення на сайті президента ще немає.

Бондаренко щиро здивувався такому рішенню Зеленського, зазначивши, що не бачить причин його звільняти. Він стверджує, що президент нічим не висловлював свого невдоволення його роботою, а в інтерв'ю виданню "Новий час" зазначив, що зміг домогтися позитивної динаміки в боротьбі з контрабандистами в регіоні за п'ять місяців роботи.

Бондаренко додав, що «дуже вдячний президентові за його рішення і не коментує його», зазначивши, що вони «люди командні».

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Прощаючись зі своєю посадою, Мальський розповів про власні досягнення, також подякувавши Зеленського «за надану йому довіру», і готовий повернутися до колишньої роботи.

Скрін сторінка Мальського

Варто уточнити, що Мальський та Бондаренко очолювали ОДА з 5 липня 2019 року. На посадах пробули всього півроку.

Нагадаємо, народний депутат Антон Поляків порвав з "Слугою народу".

Як повідомляв портал Знай.иа, прем'єр Гончарук простягає Глущенко в керівники Госпотребслужбы.

Також портал Знай.иа писав, що відомо про нового голову Інституту національної пам'яті.